Bernardus fietsroute & wandeling

Fietsroute: Nieuw dit jaar is onze Bernardusfietsroute! Deze prachtige route van 41,5 km. brengt je langs al onze 5 locaties. Bovendonk in Hoeven en de basiliek in Oudenbosch zijn het hele jaar te bezoeken. Tijdens de Bernardusdagen zijn onze 5 locaties met exposities speciaal voor deze dagen geopend. Start de route in Bovendonk in Hoeven. Gratis parkeren en horeca aanwezig. Een unieke kans om door het prachtige polderlandschap te fietsen of te rijden! 
De tocht is te vinden op: Route.nl route 1005536


Bernardus Kerkepad: een privé initiatief dat geweldig bij de Bernardusdagen aansluit.
Op 24 augustus 2019 wordt het Bernardus Kerkepad voor de vierde maal gelopen: een voettocht van Hoeven naar Oudenbosch, over landerijen die ooit bezit waren van de Bernardusabdij.

De tocht begint op Bovendonk, de plek waar vanaf de 13e eeuw de uithof van de Bernardusabdij heeft gestaan. De tocht eindigt in de basiliek van Oudenbosch, gebouwd onder pater Hellemons, kloosterling van de Bernardusabdij. Klik hier voor meer informatie.

Film-impressie 2018: klik hier
Foto-impressie van het Bernardus Kerkepad 2018:

             

 

terug naar home